A tagsági kártya

tagkártya-mintaTagsági kártyánk háromfunkciós:

tagkártya-mintaMindhárom kártyafunkció nagyon fontos és hasznos, de talán nem egyértelmű elsőre, hogy mit is értünk ezek alatt. Az alábbiakban részletesebben kifejtjük tehát, hogy mire is való ez a kártya.

Tagsági igazolvány

A szervezethez való tartozás szimbóluma lehet ez a kis kártya – amely azon túl, hogy jól mutat az irattárcában – még sok hasznos dologgal is szolgálhatja tulajdonosát. Nem osztogatjuk mindenkinek.

Tagjaink exkluzív kedvezményben részesülnek a Fészek fotóstúdió szolgáltatásainak igénybevételekor.
A normál stúdióbérlésből minden tag 15% kedvezményt kap, a Fészek-tagkártya vásárlásakor pedig 33%-ot.

Sajtóigazolvány

Egy sajtófotósnak vagy fotóriporternek fontos eszköze a sajtóigazolvány, vagy más néven újságírói igazolvány. Egyrészt ezzel a kártyával könnyen igazolható a szakmai szervezetben (vagy médiumnál) való tagság, másrészt mivel a tulajdonosa dolgozni megy egy-egy eseményre vagy helyszínre így ingyenes (kedvezményes) belépésre is feljogosít – akár oda is, ahová más talán be sem juthat.
Sok esetben nincs szükség előzetes regisztrációra, de egyes rendezvények szervezői csak az előre egyeztetett esetekben bánnak kiemelten a sajtómunkással. Ha használnád a kártyádat nem árt utánanézni, hogy az adott esetben szükséges-e az előregisztráció.

Hol fogadják el a sajtóigazolványt?

  • múzeumok, kiállítások
  • várak, kastélyok
  • sportesemények
  • fesztiválok, koncertek
  • állatkert
  • stb.

Online publikációs lehetőségként ajánljuk saját browser.hu portálunkat, amelyre hivatkozni lehet akár, mint a képek leendő megjelenési médiuma.

EDC kedvezménykártya

EDC elfogadók
Néhány EDC elfogadó
Az Euro Discount Club egy törzsvásárlói rendszer, amelynek tagjaként (az igazolvány felmutásával) rengeteg (több, mint 1111) elfogadóhelyen kedvezményekhez juthatsz. Ez egy olyan klub, ahol az akciós termékekre is kapsz (fél) kedvezményt!
A marketingesek szerint több százezer forintot is lehet spórolni a kártyával, de szerintünk már akkor is megéri, ha havonta egy-két ezrest sikerül megspórolni…

Sok fontos információt megtalálsz az EDC oldalán:

Az EDC-nél ötféle kártya létezik (Basic, Light, Classic, Silver és Gold), de mi csak háromfélét bocsátunk ki (a Basic és Light kártyákkal nem foglalkozunk, mert azok felhasználása korlátozott).
EDC-logók
A Classic kártya az általános kedvezményeket nyújtja.
A Silver fokozatú kártya annyiban tér el az előzőtől, hogy majd háromszáz helyen dupla mértékű kedvezményt biztosít.
A Gold kártya a Silver fokozatúval azonos kedvezményekre jogosít, ám ennek birtokosai saját vállalkozásukat regisztrálhatják elfogadóként a rendszerben.

Hogy lehet ilyen kártyám?

Három módja van ennek:

  • (rendes/pártoló) tagként vagy
  • tiszteletbeli tagként igényelhető (kisebb költségért),
  • támogatóként vásárolható.

Tagként alapesetben Classic logós kártyát adunk, de azok a tagok, akik kiemelkedően segítik a tevékenységünket, megkaphatják a Silver vagy speciális esetben a Gold kártyát is. (Jelenleg tagok számára a tagkártya ára 4000 forint/év, amely a szervezet költségeit fedezi.)

A tiszteletbeli tagok (akik többnyire külföldön élnek) általában EDC logó nélküli kártyát igényelhetnek. Ebből két típus van, az egyszerű tagkártya és a sajtóigazolvány. Ezeknek eltérő az ára. Érdeklődni az elnökségnél lehet a megrendelés menetéről.

A támogatói kártyáink hamarosan megvásárolhatók online. Ezek a kártyák nem sajtóigazolványok és nem is tagsági kártyák, viszont az EDC összes kedvezményére jogosítanak. A támogatói kártyák megvásárlásával a szervezet támogatható. A magasabb fokozatú kártyák értelemszerűen több anyagi forráshoz juttatnak minket. Köszönettel vesszük, ha többet is megvásároltok ezekből…

Aki nem tag nálunk, nem igényelhet tagsági- vagy sajtóigazolványt.

Alapszabályunk 2.7-es pontja alapvetően meghatározza a tagsági kártya kibocsátásának körülményeit.